Ana sayfa Vücut Geliştirme Yarışmalar IFBB Pro 2010 Europa Battle of Champions – Edward Nunn

2010 Europa Battle of Champions – Edward Nunn

3380
0
PAYLAŞ

Serdar Aktolga 3 üncü IFBB Profesyönel vücut geliştirme yarışmasına çıkıcaktı, bende bu sefer Serdar Aktolga nın bu yarışmasında hem ona destek olmak hemde Profesyönel yarışmalarda serdar ı canlı gözle seyretmek için Amerika nın Connecticut şehrine gitmeye karar verdim. 9 saatlik bir araba yolculuğundan sonra Serdar Aktolga

ile buluştuk, kendisi herşeyden önce profesyönel vücut geliştirme yarışmalarında yarışmaktan inanılmaz keyif aldığı gözlerinden okunuyordu. İlk iki tecrübesinde ilk 15 yapamaması hiçte Serdar ın keyfini bozmamıştı, zaten Serdar burda kendiyle yarışıyordu ve vücut geliştirme hayatı boyunca yaptığını yapıyor hayallerinin peşinde koşup onları bir bir gerçekleştiriyordu. 2010 Europa Battle of Champions yarışması serdar için podyuma çıkmadan zaten kazanılmıştı o Türkiye nin sahip olduğu 5 inci Profesyönel vücutçusuydu ve artık tarih olmuştu.

Yarışma keyifli geçti Serdar Aktolga gene ilk 15 kalamadı ancak yukardaki paragraftada yazdığım gibi serdar hem kendi adına hemde Türkiye adına işini yapmıştı. O gece orda en azından benim gözümde yarışmanın galibi Serdar Aktolga oldu.

2010 Europa Battle of Champions Profesyönel vücut geliştirme yarışmasının birincisi Edward Nunn oldu. Bir önceki yarışmanın galibi Ben White 3 üncülükle yetindi.

2010 Europa Battle of Champions

2010 Europa Battle of Champions

2010 Europa Battle of Champions Vücut Geliştirme Yarışması Sonuçlar

1. Edward Nunn
2. Troy Alves
3. Ben White
4. Michael Kefalianos
5. Leo Ingram Jr.
6. Johnnie Jackson
7. George Farah
8. Mike Liberatore
9. Darrem Charles
10. Constantinos Demetriou
11. Erik Fankhouser
12. Oscar Dexter
13. Jeff Long
14. Greg Ulysse
15. Alexandre Nataf
16. Serdar Aktolga
16. Damaso Chacon
16. Oleg Emelyanov
16. Emro Karaduzovic

Serdar Aktolga Video

2010 Europa Battle of Champions

Serdar Aktolga

asdasd