Mesajgönderen langona » Eylül 24th 2013, 23:04
herkeze merhaba:) uzun bir zamandır yumurta akıyla ilgili açtığım konuyu takip edemedim mazeretim üretimin kısıtlı olmasından dolayı dönem dönem satış yapamadığımızdan dolayıdır, nasip olursa yarından itibaren tekrardan yumurta akının satışına başlıcaz, yanlız edip toçsoy beyfendi! yumurta aki tozu pasta borek subu yapmak icin ok ama normal protein alimi kullanimi icin saglikli degil olmaz, sivi pastorize edilmis yumurta aki kullanmalisin . diye bir cevap yazmışsız görüşünüze saygı duyarım:) yanlız yumurta akı tozuda pastörize edilmiştir bunada açıklama getirmek istedim kimsenin kafası karışmasın diye, pastörize likit yumurta akı yumurta akı tozunun sıvı halidir toz haline getirilmek için hiçbir katkı konulmada sadece otomatik makinalarda ısıl işleme tabi tutularak püskürkme sistemiyle toz hale getirilir pastanelerde büsküvi sektörinde gıda sektöründe ve özellikle vücut geliştisme sporunda kullanışlı olması açısından, hem pastörize hemde ısıl işleme tabi tutulduğundan gayet sağlıklı ve hazmi kolaydır herkez istediği şekilde rahatça kullanabilir, ürünle ilgili kafanıza takılan herneolursa olsun herzaman açıklama yapmaya hazırım herkeze iyi antrenmanlar diler saygılar sunarım.