Bir tarifle daha karşınızdayım Bu sefer daha doyurucu,daha besleyici ve daha sağlıklı bir kek türüyle beraberiz.Muffin kalıplarında yapmak hem daha kolay taşınmasını sağlıyor,hem de seviyorum işte ne bileyim
Malzemeler:
10 Yemek kaşığı yulaf kepeği
4 Yemek kaşığı Süt Tozu
4 Paket Splenda
2 tam yumurta
3 Ölçek Whey
Göz kararı yağsız süt
2 paket kabartma tozu ve 1 paket vanilin.
Tercihe göre badem de konulabilir,ya da ceviz.
Yapılış:
Klasik şekilde hepsini bir kapta karıştırıyoruz.Akışkan bir hal alıncaya dek karıştırdıktan sonra ekleyeceksek kuruyemişi ekliyoruz ve biraz daha çırpıyoruz.
Sonrasında muffin kalıplarına yarısına gelecek şekilde pay ediyoruz.
Fırını önceden 150 derece ısıttıktan sonra 170 dereceye getirip yaklaşık 25-30 dk pişiriyoruz.****Bu aşamayı takip edin belki daha çabuk pişebilir***
Afiyet olsun.
[left]http://img717.imageshack.us/img717/9708/5c41820a9f3511e181bd123.jpg[/left]