Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Gray Wolf
BB FAN
BB FAN

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 15th 2009, 22:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

jiN kimle konuştun bilmiyorum ama Aleksey ile bu seneki body extrememde bnm kanka sohbet etmiş adam iki sene hiçbişi kullanmadım sonra allah ne verdiyse tabi bole dememiş ama imasından anlamış.. Zaten solemesine gerek yok bu iş steroid işi de değil. Growthu çok genç yaşta denemiş arkadaş hata yapmış olan dalında tek sporcu kanımca kobay. Ama bnm kanımca o bi kaç sene sonra olympia katılır fakat birkaç sorunu var. En öenmlisi nefes darlığı.. Yaşı gereği hale büyüyor ondan dolayı bu sorun biraz hafif ama bikaç sene sonra büyümesi durunca bu iş onun başına iş açacak. Bikaç çözüm yolu var ama detaya gerek yok sadece kötü sonu biraz erteleyebilirz.

Terazi Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıGray Wolf kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
biyologcem
VIP
VIP

taiwan.gif
MesajTarih: Aralık 15th 2009, 23:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Allah sonlarını hayır etsin mi denir artıık yoksa ne ekersen onu biçersin mi denir durumları vahim aslında...acizane fikrim Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıbiyologcem kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Murat Vatandaş
Moderator
Moderator

afghanistan.gif
MesajTarih: Aralık 16th 2009, 15:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aleksey Lesukov bence akıllı bir genç. İki sene hormon almadan devam edip, genetiğinin ve disiplininin sınırlarını görüyor. Bu sporun ona gelecek vaad ettiğini anlayınca da "günümüz kimyası"ndan yararlanmaya başlıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=xOAxziPZ9bk
Açıkcası doğal halini tercih ederdim ama doğal halde nasıl para kazansın Aleksey?

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıMurat Vatandaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
jiN
VIP
VIP

blank.gif
MesajTarih: Aralık 16th 2009, 16:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

5-6 sene sonra tarihin en genç Mr.Olympia'sı olacak bence Smile

ÇevrimdışıjiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Edip Toçsoy
Yönetim
Yönetim

canada.gif
MesajTarih: Aralık 16th 2009, 17:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıEdip Toçsoy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
elvis
VIP
VIP

turkey.gif
MesajTarih: Şubat 12th 2010, 13:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi daha olmıcakmı bu yarışma ya ben çok ozendım şimdi suplementlere:)

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıelvis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gokhanaltintas
Sponsor
Sponsor

turkey.gif
MesajTarih: Şubat 13th 2010, 01:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yarışmalarımız devam edecek. Şu an Arnold Classic tahminleri yapılmakta. Yine birinciyi güzel ödüller bekliyor.
Edip Bey'in organizasyonu ve Bayvitamin'in sponsorluğu ile başka yarışmalarımızda olacak.

Cinsiyet:Bay  Çevrimiçigokhanaltintas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
recepnarin
Üye
Üye

turkey.gif
MesajTarih: Şubat 25th 2010, 14:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla ben bilmiyodum öğrenmiş oldum

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışırecepnarin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Pano Güvenliği