| Yazar |
Mesaj |
BBBeast
VIP

|
|
| COBRA1905 demiş ki:
|
| BBBeast demiş ki:
|
| COBRA1905 demiş ki:
|
Phil Heat...Podyumlarda Kevin Levrone'nin boşluğunu doldurduğu kesin.Yalnız aynı Kevin Levrone gibi kendisininde asla Mr.Olympia olamıyacağını düşünüyorum...Malum anatomi...
Bu arada katlıcımcı listesi tam olarak belli olmasada çok zor bir yarışma olacağını düşünüyorum.
|
Levrone anatomiden değil Ronnie'den dolayı MR. O olamadı. O Ronnie şimdide olsa yine kimse duramaz karşısında.
|
Kişisel görüşüm kolları gövdesinin önüne geçen kişilerin her ne kadar estetik bakımdan avantajlı olduğu gibi gözüksede aslında anatomi olarak dezavantajlı olduğudur.Zaten Mr.Olympia tarihine baktığımızda bu tarz vücutcuların hiçbir zaman Mr.Olymipa ünvanını kazanamadığını görüyoruz .Yine baktığımızda Mr.Olympia ünvanını kazanan kişilerin hepsinin en büyük özelliğinin muhteşem sırtları yani gögüs kafeslerinin olduğunu görüyoruz.Bunun en büyük örneği kopuk Bicepsiyle defalarca Mr.Olympia ünvanını kazanan Dorian Yates'tir.Benim görüşüm bu anatomik yapıya sahip olan kişilerin gövde bakımından diğer yarışmacılardan dezavantajlı olduğudur ve bunun sebebide omuz çatılarının dar olmasıdır.
|
Çok mantıklı ve güzel bir açıklama.
Dediklerine zıt olan Dexter Jackson ve zıt açıdan zıt olan Gunter, Markus Ruhl gibi isiler olsada dediğini anladım. Güzel bir bakış açısı ancak yinede pek katılamıyorum. Katılmamaın nedeni belkide Phil Heath'in Kevin'ın Flex'in Dexter'ın vücutlarını Jay Cutler'ın Ronnie Coleman'ın, Dorian Yates'in vücutlarına fazlasıyla tercih etmemdir.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
COBRA1905
Üye

|
|
BBBeast sen beni anladın bende seni.Öyleyse sorun yok Yalnız şöyle bir durum var yani IFBB'de benim gibi düşünüyor Bu arada ben Dexter'i saydığın diğer 3 isimden ayrı tutuyorum.Dexter bahsettiğimiz iki anatomin tam olarak ortasında yer alıyor Tek dez avantajı boyunun kısa olması.
Son olarak Arnold Classıc her zaman Mr. Olympiadan sonra 2. büyük yarışma olmuştur ve yine ilk beşe kalan yarışmacılar arasında muhteşem çekişmeli geçecektir.
Saygılar,selamlar....
Saygılar selamlar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
avci
Yeni Üye

|
|
kai greeneyarısmaya giriçekse geçen senekı arnold clasısteki basarısı tekrarlamasını beklıyorum mr.olımpıyadakı dıyet hatasını yapmıyacagı umuyorum kaı podyuma yakısıyor adam sov yapmayı çok ıyı bılıyor belkı
kımılerıne ıtıçı gelebılır ama adam sov yapmayı bılıyor.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
hayrullah
forumdostu

|
|
| konuyla alakasız ama roni bıraktı mı artık bu işleri ?
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
turkshsmoke
BB FAN

|
|
[quote="COBRA1905"][quote="BBBeast"][quote="COBRA1905"]Phil Heat...Podyumlarda Kevin Levrone'nin boşluğunu doldurduğu kesin.Yalnız aynı Kevin Levrone gibi kendisininde asla Mr.Olympia olamıyacağını düşünüyorum...Malum anatomi...
Bu arada katlıcımcı listesi tam olarak belli olmasada çok zor bir yarışma olacağını düşünüyorum.[/quote]
Levrone anatomiden değil Ronnie'den dolayı MR. O olamadı. O Ronnie şimdide olsa yine kimse duramaz karşısında.
[/quote]
Kişisel görüşüm kolları gövdesinin önüne geçen kişilerin her ne kadar estetik bakımdan avantajlı olduğu gibi gözüksede aslında anatomi olarak dezavantajlı olduğudur.Zaten Mr.Olympia tarihine baktığımızda bu tarz vücutcuların hiçbir zaman Mr.Olymipa ünvanını kazanamadığını görüyoruz .Yine baktığımızda Mr.Olympia ünvanını kazanan kişilerin hepsinin en büyük özelliğinin muhteşem sırtları yani gögüs kafeslerinin olduğunu görüyoruz.Bunun en büyük örneği kopuk Bicepsiyle defalarca Mr.Olympia ünvanını kazanan Dorian Yates'tir.Benim görüşüm bu anatomik yapıya sahip olan kişilerin gövde bakımından diğer yarışmacılardan dezavantajlı olduğudur ve bunun sebebide omuz çatılarının dar olmasıdır.[/quote][quote][color=darkred] [/color][code][php]
pardon arkadaşım sen kevin çatısı dar mı diyorsun ..herhalde kevin a da bakarken o güneş gözlükleriyle bakmışsın
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
BBBeast
VIP

|
|
| Yarışmacıların suratlarını gördüm, Dexter, Phil, Roelly, Ronny Rockell kupkuru... Özellikle Dexter fena
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
SRHT DMRTŞ
Moderator

|
|
Dexter kurudukça elmacık kemikleri de define oluyor ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
BBBeast
VIP

|
|
| Dexter paramparça! Herzamanki gibi
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
BBBeast
VIP

|
|
| Phil Heath patlıyor! Sahneye çıkan en formda Phil,bu kadar detay ve bu size...inanılmaz
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
BBBeast
VIP

|
|
| Son şampiyon Kai'de çok formda, her ne kadar midsection konusunda estetikten çok mahrum olduğunu düşünsemde, geçen seneki formundan birşey kaybetmemiş gibi...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
|
|