Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
BBBeast
VIP
VIP

uk.gif
MesajTarih: Aralık 18th 2009, 03:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

COBRA1905 demiş ki:
BBBeast demiş ki:
COBRA1905 demiş ki:
Phil Heat...Podyumlarda Kevin Levrone'nin boşluğunu doldurduğu kesin.Yalnız aynı Kevin Levrone gibi kendisininde asla Mr.Olympia olamıyacağını düşünüyorum...Malum anatomi...

Bu arada katlıcımcı listesi tam olarak belli olmasada çok zor bir yarışma olacağını düşünüyorum.

Levrone anatomiden değil Ronnie'den dolayı MR. O olamadı. O Ronnie şimdide olsa yine kimse duramaz karşısında.

Kişisel görüşüm kolları gövdesinin önüne geçen kişilerin her ne kadar estetik bakımdan avantajlı olduğu gibi gözüksede aslında anatomi olarak dezavantajlı olduğudur.Zaten Mr.Olympia tarihine baktığımızda bu tarz vücutcuların hiçbir zaman Mr.Olymipa ünvanını kazanamadığını görüyoruz .Yine baktığımızda Mr.Olympia ünvanını kazanan kişilerin hepsinin en büyük özelliğinin muhteşem sırtları yani gögüs kafeslerinin olduğunu görüyoruz.Bunun en büyük örneği kopuk Bicepsiyle defalarca Mr.Olympia ünvanını kazanan Dorian Yates'tir.Benim görüşüm bu anatomik yapıya sahip olan kişilerin gövde bakımından diğer yarışmacılardan dezavantajlı olduğudur ve bunun sebebide omuz çatılarının dar olmasıdır.

Çok mantıklı ve güzel bir açıklama.
Dediklerine zıt olan Dexter Jackson ve zıt açıdan zıt olan Gunter, Markus Ruhl gibi isiler olsada dediğini anladım. Güzel bir bakış açısı ancak yinede pek katılamıyorum. Katılmamaın nedeni belkide Phil Heath'in Kevin'ın Flex'in Dexter'ın vücutlarını Jay Cutler'ın Ronnie Coleman'ın, Dorian Yates'in vücutlarına fazlasıyla tercih etmemdir.

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıBBBeast kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
COBRA1905
Üye
Üye

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 18th 2009, 03:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BBBeast sen beni anladın bende seni.Öyleyse sorun yok Smile Yalnız şöyle bir durum var yani IFBB'de benim gibi düşünüyor Smile Bu arada ben Dexter'i saydığın diğer 3 isimden ayrı tutuyorum.Dexter bahsettiğimiz iki anatomin tam olarak ortasında yer alıyor Smile Tek dez avantajı boyunun kısa olması.

Son olarak Arnold Classıc her zaman Mr. Olympiadan sonra 2. büyük yarışma olmuştur ve yine ilk beşe kalan yarışmacılar arasında muhteşem çekişmeli geçecektir.

Saygılar,selamlar....

Saygılar selamlar

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıCOBRA1905 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
avci
Yeni Üye
Yeni Üye

blank.gif
MesajTarih: Aralık 18th 2009, 18:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kai greeneyarısmaya giriçekse geçen senekı arnold clasısteki basarısı tekrarlamasını beklıyorum mr.olımpıyadakı dıyet hatasını yapmıyacagı umuyorum kaı podyuma yakısıyor adam sov yapmayı çok ıyı bılıyor belkı
kımılerıne ıtıçı gelebılır ama adam sov yapmayı bılıyor.

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıavci kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
hayrullah
forumdostu
forumdostu

blank.gif
MesajTarih: Aralık 28th 2009, 00:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

konuyla alakasız ama roni bıraktı mı artık bu işleri ?

Çevrimdışıhayrullah kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkshsmoke
BB FAN
BB FAN

turkey.gif
MesajTarih: Ocak 18th 2010, 19:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[quote="COBRA1905"][quote="BBBeast"][quote="COBRA1905"]Phil Heat...Podyumlarda Kevin Levrone'nin boşluğunu doldurduğu kesin.Yalnız aynı Kevin Levrone gibi kendisininde asla Mr.Olympia olamıyacağını düşünüyorum...Malum anatomi...

Bu arada katlıcımcı listesi tam olarak belli olmasada çok zor bir yarışma olacağını düşünüyorum.[/quote]
Levrone anatomiden değil Ronnie'den dolayı MR. O olamadı. O Ronnie şimdide olsa yine kimse duramaz karşısında.

[/quote]

Kişisel görüşüm kolları gövdesinin önüne geçen kişilerin her ne kadar estetik bakımdan avantajlı olduğu gibi gözüksede aslında anatomi olarak dezavantajlı olduğudur.Zaten Mr.Olympia tarihine baktığımızda bu tarz vücutcuların hiçbir zaman Mr.Olymipa ünvanını kazanamadığını görüyoruz .Yine baktığımızda Mr.Olympia ünvanını kazanan kişilerin hepsinin en büyük özelliğinin muhteşem sırtları yani gögüs kafeslerinin olduğunu görüyoruz.Bunun en büyük örneği kopuk Bicepsiyle defalarca Mr.Olympia ünvanını kazanan Dorian Yates'tir.Benim görüşüm bu anatomik yapıya sahip olan kişilerin gövde bakımından diğer yarışmacılardan dezavantajlı olduğudur ve bunun sebebide omuz çatılarının dar olmasıdır.[/quote][quote][color=darkred] [/color][code][php]

pardon arkadaşım sen kevin çatısı dar mı diyorsun ..herhalde kevin a da bakarken o güneş gözlükleriyle bakmışsın

Başak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıturkshsmoke kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
BBBeast
VIP
VIP

uk.gif
MesajTarih: Mart 6th 2010, 04:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yarışmacıların suratlarını gördüm, Dexter, Phil, Roelly, Ronny Rockell kupkuru... Özellikle Dexter fena

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıBBBeast kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SRHT DMRTŞ
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Mart 6th 2010, 14:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter kurudukça elmacık kemikleri de define oluyor ... Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıSRHT DMRTŞ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
BBBeast
VIP
VIP

uk.gif
MesajTarih: Mart 6th 2010, 23:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter paramparça! Herzamanki gibi

BBBeast
VIP
VIP

uk.gif
MesajTarih: Mart 6th 2010, 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Phil Heath patlıyor! Sahneye çıkan en formda Phil,bu kadar detay ve bu size...inanılmaz

BBBeast
VIP
VIP

uk.gif
MesajTarih: Mart 6th 2010, 23:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Son şampiyon Kai'de çok formda, her ne kadar midsection konusunda estetikten çok mahrum olduğunu düşünsemde, geçen seneki formundan birşey kaybetmemiş gibi...

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Pano Güvenliği