YÖNETİME ŞİKAYET BİLDİRİMİ

Vucutcu.coM ve Forumu hakkında yöneticelerin duyuru, güncelleme ve benzeri konulardaki yazıları.

Moderatör: murat tahan

sebastian
VIP
VIP
Mesajlar: 788
Kayıt: Mayıs 23rd 2012, 22:32

Mesajgönderen sebastian » Nisan 5th 2013, 15:51

Ksiren çok teşekkür ederim yazıyı beğendiğin için..

Muhammed meselede orada zaten ; mavi kart vermek kişilerin insiyatifinde ise eğer ki sen ortaya belge koydun, bu durumda 7 mavi kart olayı saçma olur, çünkü mavi kartların değerlendirilme kriteri olmalı..Sen diyorsun ki ben böyle davranırım kuralalr yaparsın diyor, ama bu mavi kart vereni ilgilendirmez 7 tane olunca gidersin deniliyor..

Kullanıcı avatarı
ahmet canaydin
forumdostu
forumdostu
Mesajlar: 292
Kayıt: Kasım 30th 2005, 07:35
Konum: izmir

Mesajgönderen ahmet canaydin » Nisan 5th 2013, 18:31

7 mavi kart ban olayı yanlış bence bu kaldırılmalı ikinci özellik sikayet mesajı gönderebilme konuyla ilgili çok olumlu ve gerekli bir gelişme sizler her yere yetişemiyorsunuz bazen bizlerde yardımcı oluruz.Mavi kartı bende kullandım daha once ve hiç işe yaramamıştı.

En güzel gelişmeyse mavi karta bastıktan sonra sadece yöneticilerin görebildiği şikayet mesajı yazma özelliği olmuş.

mj23
forumdostu
forumdostu
Mesajlar: 387
Kayıt: Eylül 17th 2011, 17:32

Mesajgönderen mj23 » Nisan 5th 2013, 18:44

Üstteki reklamlar KAL-DI-RIL-MA-LI.........

Kullanıcı avatarı
ahmet canaydin
forumdostu
forumdostu
Mesajlar: 292
Kayıt: Kasım 30th 2005, 07:35
Konum: izmir

Mesajgönderen ahmet canaydin » Nisan 5th 2013, 19:38

mj23 yazdı:Üstteki reklamlar KAL-DI-RIL-MA-LI.........


Tam tersi bu kadar çok faydalandımız, vücut geliştirme hakkında bir çok şeyi burda öğrendimiz, keyif aldımız vucutcu.com da inşallah daha çok reklam olur bu site bunu hak ediyor.

Kullanıcı avatarı
umur35
VIP
VIP
Mesajlar: 811
Kayıt: Eylül 4th 2011, 19:20
Konum: İzmir
İletişim:

Mesajgönderen umur35 » Nisan 5th 2013, 20:57

sebastian yazdı:AÇILIŞ;
Herkesin kendi iç dünyasından bir parça bulabileceği kah ahlayarak kah gülerek okuyabileceği keyifli bir analiz yapmaya çalıştım, bu tezimi Yönetim kademesinde ki kişilere sunuyor teşekkür ediyorum..

KONU;
Sayın yöneticiler ; Bir konuda rastladım, mavi kartın işe yaramadığı üzerine eleştiriler gelmiş, yanlız gözden kaçan bir hususu ise atlayıp kendilerinin kuralları çiğnediğinden haberi olmuyor bu kişilerin, orada bir arkadaşın konusu var ancak o konuya mavi kart işe yaramıyor diye giriş yapıp tartışma boyutunu farklı yöne çekmekte bir mavi kart yeme sebebi değilmidir ? yani konuyu tartışan ve konuyu açan kişiye saygısızlık olarakta değerlendirilebilir ve mavi kartı tam tersi kendileri yiyebilir, ve o kişilerde adamlar konumu sabote etti, mavi kart işe yaramıyor mu ? deseler boynumuz mavi kart karşısında incedir diyebilirler mi ? yoksa itiraz mı ederlerdi ?

FİKİR;
Diyeceğim o ki ; mavi kart şikayeti buraya yazılabilirdi, sonuçta kişisel değil genel bir konu olduğu için ikili tartışmayıda başlatmazdı elbette..


MAVİ KART SENDROMU ve BİREYLER ÜZERİNDEKİ PATOLOJİK ETKİLERİ

Sakin bir yapıda olmama rağmen, ben de dayanamayıp mavi karta bir kere göz yaşları içinde basımda bulundum, lakin kişiler mavi butona bastığında psikolojik olarak yönetimin taraf olmasını isterler ve destek gelmeyince bundan rahatsızlık duyabilirler ve yönetimi gene taraf olarak görürler yani tarafsızlık gene şikayet ettiği kişiyi görmezden geldiği içim ona taraf olmak anlamına gelir bu kişiler için ki bu yanlıştır, çünkü yöneticiler 1 kişi değil, ve gerekirse onlarlad a mavi butonlaşırız sorun değil...

YÖNETİME ÖNERİM;

Üyeler bu sayfada kişisel şikayetler yapamamakta ve mavi karta başvurmaktalar fakirler için yeşil kart neyse şikayet severler içinde mavi kart odur....Mavi karttan size bir şikayet geldiğinde eminim kişinini kendi iç dünyasındaki algılamayı farkedemezsiniz, onun gözüyle bakmazsınız bu da doğaldır, hatta çoğu zaman ulan bu neyi şikayet etmiş anlayamadım diye şaşkınlığıa uğrayabilirsiniz, o yüzden Mavi kartla şikayet ederken şikayetin sebebini yazabilecek bir mesaj kutusuda açılamaz mı, böyle bir düzenleme yapılamaz mı ? kişiler şikayetini net yansıtmanın verdiği olağanüstü hafifliği hissedebilir..ne dersiniz sizce de hoş olmaz mı ?


saygılar.....
Detektif Sebastian.



Sebastian merhaba...

Ne yazıkki kötü niyetli olarak yazdığını düşündüğüm bir mesajını okudum.
(İçimden geçen neyse onu söylerim üstü kapalı konuşmam.)

Öncelikle işe mesajında ismimi kullanarak başlayabilirdin benim için sorun olmazdı hatta memnun olurdum samimi olduğunu hissederdim.

O konu da şikayette bulunan bendim evet çünkü aşağıdaki mesajda Edip hocanın da onayladığı, diğer üyelerinde onayladığı gibi mavi kart işlevini yerine getirmiyordu yani yönetimi uyarmıyordu.

Orada da belirttiğim ve artniyetli olmayan herkesin anlayacağı üzere biz mavi butonu kullandık neden ceza gelmedi diye bir sitemde bulunmadık, mavi buton yönetimi uyarmıyor diye sitemde bulunduk ki mesajımda açıkça Edip hocaya yazdım sanırım buton sizi uyarmıyor diye.

Şu konuda haklısın konu sahibini mağdur ettiysem özür dilerim, konuyla alakalı takip eden kişilerden de aynı şekilde özür dilerim.
Fakat bu basit bir şey, konu devam ediyor Kemal abi bizi bilgilendiriyor ve yönetim gerekli görürse (veya sizlerden şikayet gelirse) oraya yazdığım o öneri mesajlarımı silerler.

Bak gördüğün gibi kendi yaptığım hatayı kabul edip o mesajlarımın gerekirse silinebileceği şeklinde gerekli öneriyi de yaptım.
Sen nedense beni artniyetli biri zannetmişsin ama tanımadığındandır herhalde...

Gayet basit bir olay, keşke sende benim mesajıma mavi kart kullanıp mesajımı sildirseydin ki bunda sana hak verirdim.
Ama ne yazıkkki sen yönetime iyi gözükmek adına yanlış bir yol seçtin ve tabiri caizse şov yapmışsın buradaki mesajında.



Mavi kart sendromu bilmem ne hiç hoş tabirler değil cevap bile vermeye değer görmüyorum bunları senin ayıbın sende kalsın bu seviyeye inemem, kaldı ki senin gibi yönetime kendimi iyi göstermek adına hiç yapamam.

Zaten yönetici abilerimiz kardeşlerimiz az çok buradaki aktif kişileri bilirler tanırlar, gerekli olan karşılıklı sevgi saygı ortamı mevcut.


Ben mavi butona sadece çok çok gerek görürsem basıyorum ve küfür-hakaret içeren mesaja dahi bu butonu kullandığımda bir uyarı göremediğim oldu zamanında, işte bu yüzden sanırım buton işlevsiz diyerek bir nevi şikayet ve öneri de bulundum.

Yoksa öyle psikolojik olarak derinlemesine incelemene gerek yok, basit bir işlevi olan ve basitçe rahatsızlık duyulan mesajlarda kullanılan bir mavi kart butonuna basma eylemi.
Olması gereken bu zaten çünkü butonun amacı bu, derinlemesine kafa patlatmaya gerek yok hakkında.



"Fakirler için yeşil kart neyse şikayet severler içinde mavi kart odur." yine oldukça çirkin bir üslup ama buna cevap vereceğim.
Senin gerçekten artniyetli olduğun ve bana yada Muhammet abiye zıt gitmek için bu mesajı attığını o kadar belli etmiş ki bu sözler.
Aklınca bize ithamda bulunuyorsun ama unutma ki bu butonu yönetim oraya koydu ve gerekli gördüğü için koydu.
Gerekli derken anlamazsın diye açayım; şikayet severler kullansın diye değil, şikayet edilecek bir durum (üslup çirkinliği, küfür hakaret, önemli derece de hatalar içeren insanları yanlış yönlendiren mesajlar yazmak vs vs) olduğunda kullanılsın diye konuldu.

Ayrıca mavi butonu kullanmak üyeler için bir nevi sorumluluktur, bizler kişisel tartışmalara girmek yerine mavi butonu kullanarak ortadaki yanlış gördüğümüz durum için yönetimin ilgisini çekmeye çalışırız çünkü gözden kaçmış olabilir her yere yetişemezler.
Bu durum da üyeler için bir görevdir, aksi halde forum kişisel tartışmalarla dolar.





Sözün özü; forumun iyiliğini bir tek sen düşünmüyorsun.

Ben de forumun iyiliği için orada öneri ve şikayette bulundum ki şikayetimde haklı olduğumu Edip abi onaylamıştır senin altındaki mesajda.

Böyle artniyetli olduğunu düşündürtecek bir mesaj attığın için şaşırdım, artniyetli olmayabilirsin ama öyle gözüküyor şu an durum.

Bu tavrına anlam veremediğim için böyle uzun açıklayıcı yazdım, yoksa inan zamanım yok bir dahakine böyle uzun yazamayabilirim vizeler finaller yoğun bir dönemdeyim.

İlk defa senden böyle bir bana karşı tavır gördüm nedensiz yere, şunu unutma ki böyle saçma konular için çıkışlar yapıp bir üyeyi yerip yönetime yakın durayım gibi bir tavır hiç hoş değil.
Ben de Muhammet abi de yönetimin yanındayız karşısında değil, forumun huzuru için gedikli üyeler olarak gerekli uyarılar ve önerilerde bulunuyoruz.
Ve sorun olarak gördüğümüz şeyleri bizzat yönetim ile konuşarak halletmek için çabalıyoruz ve konuyu kapatıyoruz, şov için prim için ufak bir şey yüzünden konuyu yeniden açmaya gerek yok.




Herkese iyi forumlar...

mj23
forumdostu
forumdostu
Mesajlar: 387
Kayıt: Eylül 17th 2011, 17:32

Mesajgönderen mj23 » Nisan 5th 2013, 21:07

ahmet canaydin yazdı:
mj23 yazdı:Üstteki reklamlar KAL-DI-RIL-MA-LI.........


Tam tersi bu kadar çok faydalandımız, vücut geliştirme hakkında bir çok şeyi burda öğrendimiz, keyif aldımız vucutcu.com da inşallah daha çok reklam olur bu site bunu hak ediyor.


bu nasıl bakış açısı abi.. tamam kendi yorumun..


ben reklamlardan forumda gezemiyorum konuyu okumak için uğraşmam gerekiyor!

Kullanıcı avatarı
umur35
VIP
VIP
Mesajlar: 811
Kayıt: Eylül 4th 2011, 19:20
Konum: İzmir
İletişim:

Mesajgönderen umur35 » Nisan 5th 2013, 21:10

Edip Toçsoy yazdı:Sebastian iyiki bu elestiriyi yaptin nedenmi farkinda olmadan rapor yollamayi kapamisim :) aslinda sizzler mavi kutuya bastinizda karsiniza su cikacaktir :

Bu mesaj 4 moderatöre bildirildi

Moderatörlere bir mesaj yazmak için buraya tıklayın ya da
Konuya dönmek için buraya tıklayın


moderatorlere yoneticilere sikayetinizi yazili olarakda MUTLAKA bildirin.

Sebastian sonuc olarak senin uyarinla durum duzeltildi artik mavi kutuya basanlar sikayeterini yazili olarakda bildirebilecekler.

sikayet bolumune yazip gonderdiniz sikayetinizi sadece yoneticiler tarafindan gorulebilir ve okunabilir baska bir forum uyesi goremez...

7 MAVI KART ALAN UYE OTOMATIK SISTEM TARAFINDAN BANLANIR.

MAVI KUTUYA BASTIGINIZDA MUTLAKA SIKAYET NEDENINIZI BELIRTINIZ YUKARDA BELIRTTIGIM GIBI BU SIKAYET MESAJINIZ SADECE YONETICILER TARAFINDAN GORULURLER.

Not: Gecenlerde mavi kutularin kullanildiginda sonuc alamadiklarindan sikayetci uyelerimiz vardi haklilarmis, cunku yolladiklari uyarilar bize ulasmiyormus problem cozulmusdur...



Edip abi, dediğin ve seni uyardığım gibi mavi kart butonunda bir sıkıntı olduğu aşikardı ki sende bunu farketmişsin.

Benim o başlıktaki mesajım konu sahibini veya üyeleri rahatsız ettiyse o mesajları bu başlığa taşımanı rica ediyorum senden, sebastian bu konu da haklıdır rahatsızlık vermiş olabiliriz.




Bunun dışında abi, bir ara bu raporlamayı denemiştim fakat yazdığım mesaj sadece yöneticilerin okuyabileceği yere değil de direk olarak foruma yönetim ana başlığına düşmüştü ve herkesin erişebildiği yerde idi.

Bu olay bir nevi rahatsızlık verdi zira burada samimiyete dayalı bir ortam var ve ben şikayetimin arkasında olsam bile (ki o zaman şikayet ettiğim mesajda ana avrat küfür vardı) yine de hoş bir görüntü olmuyor.
Bende yazsam başkası da yazsa durum bu.

Şimdi bu raporu göderdiğimizde foruma düşmüyor değil mi?

Bakınız bahsettiğim duruma örnek olarak mod İlter'in raporlamayı kullanması sonucu "yönetim" ana başlığına konu olarak açılan şikayet;

http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=22161




Ayrıca yine sebastian ve diğer arkadaşların haklı olduğu durum; 7 kere şikayet olayı çok kolay istismar edilir.
Örneğin sebastian benden rahatsızlık duymuş belli ki, beni banlatmak için 7 mesajıma 1er gün 1er hafta vs mavi kart basar ve ben banlanırım.
(Sebastian adını kullandım umarım rahatsız olmazsın teşbihte hata olmaz tersi durum da geçerlidir)


Bu durum istismara açık ve her mavi karta basma sebebinin ağırlığını bir tutamayız.

Açıkçası bu 7 kart olayı özellikle Edip abi sen burada açıkladıktan sonra hemen kaldırılsa iyi olur buradan bunu öğrenen artniyetli herkes (sözüm sana değil sebastian) istediğinde bunu kullanır.

Kullanıcı avatarı
Vucutor3
Yönetim
Yönetim
Mesajlar: 3791
Kayıt: Kasım 21st 2005, 09:06
Konum: Kocaeli
İletişim:

Mesajgönderen Vucutor3 » Nisan 5th 2013, 23:51

mj23 yazdı:
ahmet canaydin yazdı:
mj23 yazdı:Üstteki reklamlar KAL-DI-RIL-MA-LI.........


Tam tersi bu kadar çok faydalandımız, vücut geliştirme hakkında bir çok şeyi burda öğrendimiz, keyif aldımız vucutcu.com da inşallah daha çok reklam olur bu site bunu hak ediyor.


bu nasıl bakış açısı abi.. tamam kendi yorumun..


ben reklamlardan forumda gezemiyorum konuyu okumak için uğraşmam gerekiyor!


bakis acisinda hic bir gariplk yok burasi ciddi harcamalar yapilarak olusturulmus bir site sirf server kirasi cogu insanin maasi kadardir ve bu sitenin ayakta kalmasi icin reklam almasi kacinilmazdir ben ahmet canaydini dogru dusuncesinden dolayi kutluyorum.

mj23 senin bu sikayetin suna benziyor kanald televizyonuna bir sikayet yazip sizin verdiniz reklamlardan dolayi ben televizyon seyredemiyorum kaldirin o reklamlari yayinlamayin demekten hic bir farki yok bu cok yersiz garip bir sikayet olmus.Gulerler adama :)

reklamlara gelince kimsenin paylasim yapmasini rahatsiz edicek sekilde konumlandirilmamislardir arti acilip kapanan size rahatsiz edicek bir reklam uygulamasida asla kullanilmaz bizde google reklamlarinda gelen icerik reklamlarini ben kanada dan goremiyorum ama yanlis yonlendirici bir reklam ciktiginda bana bildirildiginde o reklami banliyorum. Burasi vucut gelistirme sitesi burda benzerlerinin aksina yogun bir reklam alimi var bu sizleri rahatsiz degil mutlu etmeli bu sitemizin reklam verenler acisindan ne kadar onemli goruldugunun yogun ziyaretci trafiginin oldugunun ve iyi bir site olmamizin kanitidir.

Bende gunumun onemli kismini burda geciriyorum hicbir mesajimi okumama mani veya gucluk vericek bir reklamda yok burda.

Kullanıcı avatarı
Vucutor3
Yönetim
Yönetim
Mesajlar: 3791
Kayıt: Kasım 21st 2005, 09:06
Konum: Kocaeli
İletişim:

Mesajgönderen Vucutor3 » Nisan 6th 2013, 01:26

UMUR bence hic bir problem kalmadi sizlerin uyarilari sayesinde yanlis olan duzgun islemeyen bir sistemi duzelttik, ornek olarak bugun 4 sikayet yazisi elimize ulasti ve degerlendirdik hersey yolunda, keyfimizi bozucak bisey kalmadi herkese iyi forumlar

Kullanıcı avatarı
ahmet canaydin
forumdostu
forumdostu
Mesajlar: 292
Kayıt: Kasım 30th 2005, 07:35
Konum: izmir

Mesajgönderen ahmet canaydin » Nisan 6th 2013, 01:43

mj23 yazdı:
ahmet canaydin yazdı:
mj23 yazdı:Üstteki reklamlar KAL-DI-RIL-MA-LI.........


Tam tersi bu kadar çok faydalandımız, vücut geliştirme hakkında bir çok şeyi burda öğrendimiz, keyif aldımız vucutcu.com da inşallah daha çok reklam olur bu site bunu hak ediyor.


bu nasıl bakış açısı abi.. tamam kendi yorumun..


ben reklamlardan forumda gezemiyorum konuyu okumak için uğraşmam gerekiyor!


nasıl bakış açısımı daha iyi anlaman için açıklama lazım anlaşıldı

burası bize ücretsiz sanırım yaklaşık 10 yıldır hizmet veren bir site ve bu site bize ücretsiz olarak hizmete devam edebilmek için reklam alıyor bundan daha normal ne olabilir, bizde seni anlamadık.Ayrıca bende reklam bannerlarından dolayı hiç bir sıkıntı yaşamıyorum gezerken senin sıkıntın nedir onuda merak ettim ?


“Yönetim” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir