Serdar Aktolga IFBB Sacremento pro yarismasi 7 Kasim
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Çevrimiçi olanlar: Yok |
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
|
| Yazar |
Mesaj |
Edip Toçsoy
Yönetim

|
|
14 Ulkeden 22 Vucut Gelistirme sporcusunun katildigi Sacremento Pro yarismasi 7 Kasim 2009 Tarihinde Sacremento da yapilacaktir.
Mr.Olympia yarismasinda yarismak icin Sacremento pro yarismasinda ilk 3 giren vucutcular hak kazanacaktirlar.Bu nedenle bu yilki Sacremento Proyarismasina katilim yuksek olmustur.
Yarismanin kesin favorisi bana gore Toney Freman olacaktir diger tarafdan uzun zamandir yarismalardan uzak kalan Trinidatli Darrem Charles ust siralar icin sansli gozukuyor.
Son zamanlarda ifbb dunya sampiyonlari arasindan ifbb pro ligde iddali bir Vucutcu goremiyorduk ancak Polonyali Robert Piotrkowicz bu sefer ifbb amatorden gelerek ifbb proda isim yapicak gibi gozukuyor kendisi belkide ilk Olympia vizesini bu yarismada ilk 3 yaparak alabilir formda birRobert bunu rahatlikla cikarabilir.
202 paund ve alti pro yarislarinin gediklilerinden Mark Dugdale bu sefer acik siklet te yarismaya karar vererek sacremento pro da yarisacak kendisi gene ilk 6 icin iddali gozukuyor.
Martin Kjellstrom adeta bir dagi andiran hacmiyle podyumda ignorlamak guc olan bir vucutcu siralamada yukarlarda olacaktir.Ancak Olymia vizesi alicagini dusunmuyorum.
Gelelim ilk Ifbb Pro yarismasina cikacak vucut gelistirme sporcumuz Serdar Aktolga ya bu 14 ulke ve 22 yarismaci arasinda serdar nasil bir derece alirsa basarili sayilabilir? Kesinlikle serdarin yapicagi ilk profesyonel yarismasi zaten serdar aktolga ve Turkiye adina bir basaridir ancak serdarin uzun sureli ifbb pro yarismalarinda kalici olmasi ve Mr.Olympia icin vize almasi icin bu ilk yarisinda ismini duyurmasi fiziginden soz ettirmesi ve hakemleri etkilemesi sarttir bunu ancak podyumda diger profesyonel vucutcularla nasil durduguna bakarak karar vericez belkide serdar aktolga nin ilk yarisi onun diger pro yarislari icin bize fikir vermesi icinde yeterli olacaktir.
Serdar Aktolga yarin gece ilk 10 yer bulamiycaktir ancak ilk tecrubesiyle ilerisi icin nasil bir strateji cizmesi gerektigini ogrenerek yarismadan ayrilacaktir.
Serdar Aktolga
IFBB Pro Kartini Alan Serdar Aktolga Ilk yarismasini 7 Kasim 2009 da Amerikanin Sacremento sehrinde Sacremento Pro yarismasinda yapicaktir kendisine basarilar diliyoruz.
2009 Sacramento Mens Pro IFFBB Profesyonel Yarismasina Katilan Profesyonel Vucut Gelistirme Sporculari :
Serdar Aktolga Turkey
Kahlid Almohsinawi - Holland
Grigori Atoyan - USA
Jorge Barrios - Spain
Markus Becht - Germany
Eric Castagnet - France
Darrem Charles - Trinidad
Adorthus Cherry - USA
Rob Churchill - Canada
Kris Dim - USA
Mark Dugdale - USA
Aiman Faour - Lebanon
Toney Freeman - USA
Pavol Jablonicky - Czech Republic
Emmanouil Karamanlakis - Greece
Martin Kjellstrom - Sweden
Edward Nunn - USA
Robert Piotrkowicz - Poland
Craig Richardson - USA
Federic Sauvage - France
Heinz Senior - Venezuela
Toney Freeman
Martin Kjellstrom
Mark Dugdale
Robert Piotrkowicz
Darrem Charles
Adorthus Cherry
Craig Richardson
Ed Nunn
|
|
|
|
En son Edip Toçsoy tarafından May 11th 2010, 17:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 21 kere değiştirildi.
|
|
 |
       |
 |
Yüksel Bayram
VIP

|
|
| geçde olsa sonunda oldu..serdar aktolga ülkemizin gururu başarılarının devamını diliyorum..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
jiN
VIP

|
|
| Böyle başarılı Türk sporcular görünce gururlanıyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum Serdar Aktolga.Eminim daha iyi yerlere geleceksiniz.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
serkoza
Yeni Üye

|
|
| Büyük sporcular kolay yetişmiyor kendisi başarılı yarışlar geçirir inşallah.Tebrikler
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
alperaytekin
Yeni Üye

|
|
| Serdar bey başarılarınızın devamını dilerim.Türk bayrağını her yerde sallandırmanız takdiri haketmeniz için yeterlidir teşekkürler serdar bey.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
Serkan Alaoğlu
Moderator

|
|
| Serdar abi eline beline yüreğine sağlık . Hocamın tüm dileklerine katılıyorum.Senin başarın hepimize yürekten güç veriyor başarılar abim
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bigandsafe
Üye

|
|
| Sen ne ettin be abi yaptın be abi sonunda allah yolunu açık etsin
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
alideliyürek
Yeni Üye

|
|
| gerçekten güzel bir haber
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
brkblci
VIP

|
|
| başarılarnn devamnı dilerz tebrikler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
badiekrem
Üye

|
|
| |
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
| |