Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
markaj
forumdostu
forumdostu

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 14th 2009, 05:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayal kırıklıgına ugradım formunu cok daha ıyı beklıyordum ama yınede bu yarısmada olması turklerın bu yarısmalarda daha cok yer alması ıcın sonuna kadar destegız.ben ınanıyorumkı ılerkı yıllarda cok daha ıyı yerlerde gorecegız serdar hocamızı..

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışımarkaj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Serdar Aktolga
Yarışmacı
Yarışmacı

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 14th 2009, 22:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sadık demiş ki:
serdarcım sen hiç üzülme bu başlangıç başka bir kıtada ve devler arenasında yarışıyorsun biliyorsun hepimiz ne kadar profesyonel olsakta son günler ufak tefek hatalar yapabiliyoeuz ve formumuzu bozabiliyoruz önemli olan orada ilk yarışı bitirmekti önünde daha çok yarış var şampiyon herşey iyi olacak inşallah benim gördüğüm kadar sadece su tutmuşsun onunda nedenlerini sen bizden daha iyi analiz edebiliyosun zaten sana diğer yarışta başarılar yolun açık olsun en azından bize büyük örnek oluyosun kardeşim tekrar başarılar....
sevgılı sadık sagol .. bırseyler daha ıyı olsun amacıyla normal stratejının dısına cıktım ne yazıkkı tutmadı ... aylar oncekı yazılarım dada belırttım 2011 den once derece cok zor ..bılıyorsun tarzımı tecrubemı neyse onu soylerım herzaman ben ılk 15 hedefının tutmadıgına degıl formumu bu kadar etkılyen hatalar yaptıgıma ve bu kadar guzel gecen hazırlıgım sonucu aslında cok ıyı olan formumu goremedıgıme uzuluyorum ... pozıtıf enerjın ıcın cok sagol BUNDAN SONRAKI HER YARISTA FORMUM MUKEMMEL OLUCAK KARDESIM...

İkizler Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıSerdar Aktolga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkshsmoke
BB FAN
BB FAN

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 14th 2009, 22:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

seninleyiz serdar hoca

Başak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıturkshsmoke kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Serdar Aktolga
Yarışmacı
Yarışmacı

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 14th 2009, 22:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ahmet canaydin demiş ki:
serdar geçmiş olsun ve aynı zamanda tebrikler

IFBB PRO serdar aktolga bu bile kulağa çok hoş geliyor gerisi gelecektir başarılar

cok sagol 16 hafta mukemmel hazırlandım kusursuz ve hatasız weıder ın katalog cekımlerınde hazırdım ve 11 gun vardı ne yazıkkı harıka hazırlık donemı podyuma yansımadı vucut gelıstırme yı bılenler anlar bır gecede bıle tanınmaz hale gelır ınsan 2003 te wabba dunyada 13 olmustum benzerı bır olaydı ............. ıyı bır baslangıc ıstemıstım bana yakısmadı ...ınan etıketınde kartında degılım takıp eden bırısın tanıyorsun isimi iyi yapmaya calısıyorum ....GERISI GELICEK EMIN OL TESEKKUR EDERIM ..... vakıt lazım yuzumu tanımlarından bahsedıyorum daha BIR TURK un aralarında oldugunu hıssetmedıler saglık huzur yerınde olsun sakatlık olmasın hıssedıcekler !!! selamlar ..

İkizler Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıSerdar Aktolga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Serdar Aktolga
Yarışmacı
Yarışmacı

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 14th 2009, 23:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BU ARADA HARIKA MESAJLAR BIRAKMISINIZ POZITIF ENERJI DOLU HEPSI COK SAGOLUN ..ELESTIRIDE OLUCAK YAPICI OLMASI COK GUZEL BILINIZKI EN COK BEN PODYUMA ILK 15 OLMASADA MUKEMMEL CIKMAK ISTERIM VARSIN DERECE OLMASINKI MUHTEMEL IRONMAN DEDE OLMUYACAK AMA MUCADELEYE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIM BENIM ISIM BU .... BEN BUNLARIN COGUNU GECERIM ALLAH SAGLIK VERSIN GECICEGIMDE .... VUCUTCU.COM TAKIPCILERINE SEVGILER ....

DORIAN21
Yeni Üye
Yeni Üye

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 15th 2009, 04:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Serdar Abi, tebrikler umarım seni pek yakında Mr. Olympia da görürüz. Diyarbakırdan sevgi ve saygılar...

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıDORIAN21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Serdar Aktolga
Yarışmacı
Yarışmacı

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 17th 2009, 10:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

2010 ıronman yarısması promoter ları tarafından ıptal edılmıştir arkadaslar ...takvımden cıkmıştır .... yenı takvım elıme ulaştı yenı yılla beraber katılacagım yarısları acıklayacagım sevgıler ..

frostb1ten
VIP
VIP

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 17th 2009, 14:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

serda hocam; önemli olan bıryerlere gelebılmek değildir orada durabilmektir............basarılarınızın devamını dılerım ....

Aslan Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfrostb1ten kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
murrat333
Yeni Üye
Yeni Üye

blank.gif
MesajTarih: Kasım 17th 2009, 17:56  Mesaj konusu: Yeah (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

serdar abi bizleri gururlandırdı.emeğine sağlık.

Çevrimdışımurrat333 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kumsuz
Yarışmacı
Yarışmacı

turkey.gif
MesajTarih: Kasım 19th 2009, 20:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her ne olursa olsun hepimize emeğin sonucunda nerelere gelebileceğimizi göstermiştir Serdar hoca...her sporcunun basına gelebilir bu tarz hatalar.üstesinden gelip cok daha iyi dereceler yapacagın a eminim.dualarımız seninle

İkizler Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıkumsuz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Pano Güvenliği