Serdar Aktolga IFBB Sacremento pro yarismasi 7 Kasim
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Çevrimiçi olanlar: Yok |
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
|
| Yazar |
Mesaj |
markaj
forumdostu

|
|
| hayal kırıklıgına ugradım formunu cok daha ıyı beklıyordum ama yınede bu yarısmada olması turklerın bu yarısmalarda daha cok yer alması ıcın sonuna kadar destegız.ben ınanıyorumkı ılerkı yıllarda cok daha ıyı yerlerde gorecegız serdar hocamızı..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
| sadık demiş ki:
|
|
serdarcım sen hiç üzülme bu başlangıç başka bir kıtada ve devler arenasında yarışıyorsun biliyorsun hepimiz ne kadar profesyonel olsakta son günler ufak tefek hatalar yapabiliyoeuz ve formumuzu bozabiliyoruz önemli olan orada ilk yarışı bitirmekti önünde daha çok yarış var şampiyon herşey iyi olacak inşallah benim gördüğüm kadar sadece su tutmuşsun onunda nedenlerini sen bizden daha iyi analiz edebiliyosun zaten sana diğer yarışta başarılar yolun açık olsun en azından bize büyük örnek oluyosun kardeşim tekrar başarılar....
|
sevgılı sadık sagol .. bırseyler daha ıyı olsun amacıyla normal stratejının dısına cıktım ne yazıkkı tutmadı ... aylar oncekı yazılarım dada belırttım 2011 den once derece cok zor ..bılıyorsun tarzımı tecrubemı neyse onu soylerım herzaman ben ılk 15 hedefının tutmadıgına degıl formumu bu kadar etkılyen hatalar yaptıgıma ve bu kadar guzel gecen hazırlıgım sonucu aslında cok ıyı olan formumu goremedıgıme uzuluyorum ... pozıtıf enerjın ıcın cok sagol BUNDAN SONRAKI HER YARISTA FORMUM MUKEMMEL OLUCAK KARDESIM...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkshsmoke
BB FAN

|
|
 |
     |
 |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
| ahmet canaydin demiş ki:
|
serdar geçmiş olsun ve aynı zamanda tebrikler
IFBB PRO serdar aktolga bu bile kulağa çok hoş geliyor gerisi gelecektir başarılar
|
cok sagol 16 hafta mukemmel hazırlandım kusursuz ve hatasız weıder ın katalog cekımlerınde hazırdım ve 11 gun vardı ne yazıkkı harıka hazırlık donemı podyuma yansımadı vucut gelıstırme yı bılenler anlar bır gecede bıle tanınmaz hale gelır ınsan 2003 te wabba dunyada 13 olmustum benzerı bır olaydı ............. ıyı bır baslangıc ıstemıstım bana yakısmadı ...ınan etıketınde kartında degılım takıp eden bırısın tanıyorsun isimi iyi yapmaya calısıyorum ....GERISI GELICEK EMIN OL TESEKKUR EDERIM ..... vakıt lazım yuzumu tanımlarından bahsedıyorum daha BIR TURK un aralarında oldugunu hıssetmedıler saglık huzur yerınde olsun sakatlık olmasın hıssedıcekler !!! selamlar ..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
| BU ARADA HARIKA MESAJLAR BIRAKMISINIZ POZITIF ENERJI DOLU HEPSI COK SAGOLUN ..ELESTIRIDE OLUCAK YAPICI OLMASI COK GUZEL BILINIZKI EN COK BEN PODYUMA ILK 15 OLMASADA MUKEMMEL CIKMAK ISTERIM VARSIN DERECE OLMASINKI MUHTEMEL IRONMAN DEDE OLMUYACAK AMA MUCADELEYE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIM BENIM ISIM BU .... BEN BUNLARIN COGUNU GECERIM ALLAH SAGLIK VERSIN GECICEGIMDE .... VUCUTCU.COM TAKIPCILERINE SEVGILER ....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DORIAN21
Yeni Üye

|
|
| Serdar Abi, tebrikler umarım seni pek yakında Mr. Olympia da görürüz. Diyarbakırdan sevgi ve saygılar...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
| 2010 ıronman yarısması promoter ları tarafından ıptal edılmıştir arkadaslar ...takvımden cıkmıştır .... yenı takvım elıme ulaştı yenı yılla beraber katılacagım yarısları acıklayacagım sevgıler ..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
frostb1ten
VIP

|
|
| serda hocam; önemli olan bıryerlere gelebılmek değildir orada durabilmektir............basarılarınızın devamını dılerım ....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
murrat333
Yeni Üye

|
|
| serdar abi bizleri gururlandırdı.emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
kumsuz
Yarışmacı

|
|
| her ne olursa olsun hepimize emeğin sonucunda nerelere gelebileceğimizi göstermiştir Serdar hoca...her sporcunun basına gelebilir bu tarz hatalar.üstesinden gelip cok daha iyi dereceler yapacagın a eminim.dualarımız seninle
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
| |