Serdar Aktolga IFBB Sacremento pro yarismasi 7 Kasim
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
Bu konuya bakanlar:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Çevrimiçi olanlar: Yok |
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
|
| Yazar |
Mesaj |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
| kumsuz demiş ki:
|
|
her ne olursa olsun hepimize emeğin sonucunda nerelere gelebileceğimizi göstermiştir Serdar hoca...her sporcunun basına gelebilir bu tarz hatalar.üstesinden gelip cok daha iyi dereceler yapacagın a eminim.dualarımız seninle
|
DEGERLİ KARDESİM TESEKKUR EDERİM İYİ İŞLER YAPTIGIMI BU SPORU VE ARKADASLARIMI ILERI GÖTÜRDÜGÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM BUNU BASKALARINDAN DUYMAK ONUR VERİCİ SIKÇA DUYUYORUM ..... ACTIGIM YOLDA ONLARCA İNSAN YURUYOR SAMPIYONLUKLAR ALIYORLAR VE DERECELER GURUR DUYUYORUM KİBİRSİZ OLANLARIYLA ÖZELLIKLE ......
BU ILK NE SON HATAM OLUCAK DAHA IYI OLMAK ARZUSU OLDUKCA BÜNYEDE YINE BASIMIZA GELICEKTIR ...
NEYSE KASIM VE ARALIK AYI İDMANSIZ GECIYOR SANIRIM BU DİNLENME YEDE İHTIYACIM VARMIŞ .... TAMİRATIMIZ BITTIKTEN SONRA DEVAM EDICEGIM ELBETTE COK IYI İŞLER YAPICAGIZ ....
SANADA HAZIRLIKLARINDA BASARILAR DILIYORUM ....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kumsuz
Yarışmacı

|
|
Tesekkürşer abi.
sevgiğin işi yaptığını göster hem kendine hem başkalarına.eminim bu cümleyi bana söylediğini bile hatırlamazsın ama benim için cok önemli bir cümle.her daim aklımda
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
SRHT DMRTŞ
Moderator

|
|
Serdar AKTOLGA hocanın soyunma dolabına yapıştırdığı Sultan Süleyman' a ait bir yazı varmış.....
Hatırlayan var mı ? ( motive edici bir sözmüş )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Serdar Aktolga
Yarışmacı

|
|
serhatcım .. gencken cok etklılenmıstım dogru ;
yenileceginden korkan daima yenilir ( YILDIRIM BEYAZİD )
... artık degişti suanda NO BRAİN NO GAİN degişen zaman uzun süre podyuma kalmak istiyorsam eger NO BRAİN NO GAİN i gecerli kılıyor sanırım yukardaki cümleye baglı kalsaydım bu kadar cok ve saglıklı yarışamazdım .... iyi çalışmalar !!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kumsuz
Yarışmacı

|
|
Salonlara kayıt ersnasında IQ testi yapılmalı tezi mi destekleyen bir cümle olmuş abi
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
DORIAN21
Yeni Üye

|
|
| Serdar Aktolga, sadece vücudyla değil karakter ve ahlakıyla da örnek olmuştur. Onun gibi vücutçulara ihtiyacımız var. Maalesef yurtdışındayken gördüğüm bazı iyi Türk Vücutçularının uyuşturucu ve benzeri ahlak dışı şeyleri kullanıp yaparken gördüm. Bu beni çok üzdü. Arkadaşlar unutmayalım iyi ahlaka sahip olmayan bir vücut et ve kas yığınından başka birşey değildir. Serdar Aktolga ve Kağan Yalaman gibi kaliteli vücutçularsporumuzun iftiharı ve vitrinidir. Unutmayalım ki, Flex Wheeler kendi bölgesindeki Kilisenin Vaizidir. Lee Haney çocuklara yardım eden ve onlara bursa sağlayan ve Animal Kingdom adında spor salonu ve hayırsever işlerini oradan yürüten biridir. Dorian Yates, Hindistan'da ücretsiz bir spor salonu açmış ve oradaki sporcuların gelişmesine katkıda bulunmuştur. Tommy Thordwilsen, Flex Lewis, Chris Cormier, Zack Khan ve Mark Dudgale isimli vücuçular Dorian'ın yetiştirmiş veya Olympia hazırlıklarında onları bizzat kendisi çalıştırmıştır. Burada anlatmak istediğim şey, sporcularımız çıkıp düşüyor. Ben 99 da Türkiye Yıldızlarda yarışmıştım ama o günkü şampiyonların isimleri bile aklımda değil. Sedar Aktolga bizim Dünyadaki Bodybuilding İtibarımızdır. Güzel Ahlakıyla.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Muscle_BOy
Yeni Üye

|
|
| serdar hocamla tanışmıştık bağdat caddesindeki whey dükkanında kendisi ni sadece yaptığı spor için tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
SRHT DMRTŞ
Moderator

|
|
| Serdar AKTOLGA ile geçen sene KAdıköy - Caferağa' da fotoğraf çekilmiştim ... Kendisi çok sıcak kanlı ve anlayışlı bir sporcu.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
yusuf yılmaz
VIP

|
|
en iyi yol bildiğin yoldur
Serdar en formsuz yarışması en zoruna rastlamış şansızlık
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
DORIAN21
Yeni Üye

|
|
| Serdar Aktolga'nın en güzel bölümü bacak bölümü. Böyle giderse 2015 te Arnold Classic veya Ironman' da görebiliriz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
| |