| Yazar |
Mesaj |
cuneytust
Yarışmacı

|
|
| materlar 50 yaş üstünde mustafa tel atar brinci oldu en son 10 sene önce yarışmıştı ordada birinci olmuştu....belkide bir tek bu katagoride zorlanmıştır hakemler ikinci olanın simetrisi ok daha üstündü ama bacak farkı ile mustafa telatar birinciliği hak etti....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cuneytust
Yarışmacı

|
|
| kumsuz demiş ki:
|
|
ama genel olarak yine kalf ve bacak eksikliği ön plandaydı.
|
tamamlamanı bekliyoruz bizde kumsuz...ağır sikletin durumunu gördün....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
bodybuilder
BB FAN

|
|
| Edip Toçsoy demiş ki:
|
IFBB Dunya Vucut Gelistirme Sampiyonasi Milli Takim secmeleri 4 Ekim 2009 tarihinde Istanbul Caferaga Spor salonunda yapildi.Turkiye Sampiyonlari belirlendigi yarismada sikletlerinde briinci olan sporcular soyle oldu :
75 kg. MURAT TONYA
80 kg. HAKAN GUMUS
85 KG. YAVUZ OYMAK
90 KG ERDAL UTAR
100 KG TIMUCIN CANEL
Sikletlerinde birinci olmuslardir.
Sampiyonlar Sampiyonu Overall HAKAN GUMUS OLMUSTUR.
|
Şampiyonlar şampiyonu pozdown sıkı geçti
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
kumsuz
Yarışmacı

|
|
| Cüneytin söylediği gibi Hakan hoca hayatının formu ile gelmiş.inanamadık.70 kg sampiyonu Hüseyinde cok fena ölçü almış ve form tutumuş.Muammer abi de gecen seneye göre biraz form eksiği vardı sanırım .BX i konsantre olduğu içindir.
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
ispinli
Yeni Üye

|
|
| hakan gümüş gene götürmüş tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bodybuilder
BB FAN

|
|
| caferaga öyle büyük bir salon değil altı yedi kişi bağırsa yuhlasa her yerden duyulur salonda .Erhan delibaş istanbullu daha çok yandaşı vardı ama erdal utar bi kaç gömlek iyiydi hakkıyla aldı yarışmayı.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
bigandsafe
Üye

|
|
Müthiş form yakalayan arkadaşımız murat tonya dır alttaki resimdeki arkadaşımızdır....
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
Murat Vatandaş
Moderator

|
|
| Hakan Gümüş'ün formunu Branch Warren'la kıyaslayabiliyorum. Umarım adını herkes duyar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ferit Binici
Yeni Üye

|
|
| hakan hocaya helal olsun ünvanını korudu
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
SRHT DMRTŞ
Moderator

|
|
90 kg gerçekten faciaydı diyen pek çok arkadaşım var ben yuhhh seslerini soyunma odasından duydum o sırada arkadaşımızı yarışmaya hazırlıyorduk zaman daralmıştı
erdal hocanın formunu görmedim ama ERHAN DELİBAŞ' IN BACAKLARI AKLIMIN SINIRLARINI ZORLADI adam gerçekten bütün vücudu ile formdaydı 90 kg yarışmasını izleyemedim ama birilerinin hakkı yendiyse ERHAN DELİBAŞ' ın hakkı yenmiştir
hakemler bazen isimlere puan verebiliyor vücut yerine bu yüzden de çok sağlam adamlar federasyona küsüp ya başka ülkeler adına yarışmaya başlıyorlar yada müsabakalara birdaha katılmıyorlar
yine de hepsine başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|