| Yazar |
Mesaj |
cuneytust
Yarışmacı

|
|
| SRHT DMRTŞ demiş ki:
|
90 kg gerçekten faciaydı diyen pek çok arkadaşım var ben yuhhh seslerini soyunma odasından duydum o sırada arkadaşımızı yarışmaya hazırlıyorduk zaman daralmıştı
erdal hocanın formunu görmedim ama ERHAN DELİBAŞ' IN BACAKLARI AKLIMIN SINIRLARINI ZORLADI adam gerçekten bütün vücudu ile formdaydı 90 kg yarışmasını izleyemedim ama birilerinin hakkı yendiyse ERHAN DELİBAŞ' ın hakkı yenmiştir
hakemler bazen isimlere puan verebiliyor vücut yerine bu yüzden de çok sağlam adamlar federasyona küsüp ya başka ülkeler adına yarışmaya başlıyorlar yada müsabakalara birdaha katılmıyorlar
yine de hepsine başarılar dilerim
|
90 sikleti podyuma çıktığında ilk üç belliydi....form olarak birbirlerine çok yakın olmasına rağmen erdal utarın simetrisi ve erhandan podyumda daha iyi duruşu erdal utarı bir adım öne çıkardı ki erdalın önceki yarışmalara rağmen formu biraz daha geride idi...erdal utarın birincili hakkı ve hakemlerde pek zorlanmamışlardır sanıyorum...
erhan ın podyum hakimiyeti show u dikkat çekici olmasına rağmen aradaki farkı kapatamadı....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cuneytust
Yarışmacı

|
|
| önceki yazımda yazdım ama tekrar belirtim ki yarışmayı çıplak gözle izleyen herkesin ortak görüşü hakemler bu yarışmanın her sikletinde dereceleri belirlerken fazla zorlanmadıkları çok çekişmeli bir siklet yoktu podyumdaki ilk adımnlarında kimin kaçıncı olduğu kıyaslamalar geçmeden dahi belli oluyordu....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ufuk_demirpençe
Yarışmacı

|
|
| erdal abinin duruşu simetrisi 1 olamaya yetti.tebrik ederim erdal hocayı tartışılmaz haketti 1 olmayı.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
pırlanta
Yeni Üye

|
|
Yarışmaları baştan sona izledim, hakem kararlarına en büyük tepki kesinlikle 90 kiloda değil 65 kiloda geldi. 65 kiloda Mustafa Çamdibi'nin dördüncü olması salondan en büyük tepkiyi çekti. Nedense bu haklı protestoya yukarda kimse değinmemiş.
Salon şartlarının neresi iyiydi arkadaşlar? Biz seyirciler bile nem ve sıcaktan saunaya girmiş gibi olduk, bir de kendinizi günlerdir su içmeyen yarışmacıların yerine koyun. Onlar için salon şartları işkence gibiydi. Kesinlikle Türkiye'ye yakışmayan bir salondu. Tuvaletlerin kokusundan ve pisliğinden federasyon üyelerinin özel tuvaletleri mi vardı diye düşünesi geliyor insanın.
Hakemlerin de bu kadar sıcak ve havasız salonda akşam saatlerine kadar hem de o takım elbise ve kravatlı halleriyle ne kadar sağlıklı karar verebileceklerini merak ediyorum. Bu sene yarışmalar her seferinden daha uzun sürdü, çünkü kategori sayısı daha fazlaydı.
72 milyonluk koskoca Türkiye'den sadece 4 bayan yarışmacı çıkması da ayrı bir ayıp. Bayanlarımız için vücut geliştirme sporu tukaka olmuş da kimsenin haberi yok.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
pulse8
Yeni Üye

|
|
| pırlanta demiş ki:
|
Yarışmaları baştan sona izledim, hakem kararlarına en büyük tepki kesinlikle 90 kiloda değil 65 kiloda geldi. 65 kiloda Mustafa Çamdibi'nin dördüncü olması salondan en büyük tepkiyi çekti. Nedense bu haklı protestoya yukarda kimse değinmemiş.
Salon şartlarının neresi iyiydi arkadaşlar? Biz seyirciler bile nem ve sıcaktan saunaya girmiş gibi olduk, bir de kendinizi günlerdir su içmeyen yarışmacıların yerine koyun. Onlar için salon şartları işkence gibiydi. Kesinlikle Türkiye'ye yakışmayan bir salondu. Tuvaletlerin kokusundan ve pisliğinden federasyon üyelerinin özel tuvaletleri mi vardı diye düşünesi geliyor insanın.
Hakemlerin de bu kadar sıcak ve havasız salonda akşam saatlerine kadar hem de o takım elbise ve kravatlı halleriyle ne kadar sağlıklı karar verebileceklerini merak ediyorum. Bu sene yarışmalar her seferinden daha uzun sürdü, çünkü kategori sayısı daha fazlaydı.
72 milyonluk koskoca Türkiye'den sadece 4 bayan yarışmacı çıkması da ayrı bir ayıp. Bayanlarımız için vücut geliştirme sporu tukaka olmuş da kimsenin haberi yok.
|
Arkadaşım bu yazdıklarının altına imzamı atarım 4x4 Doğru yazmışsın rezalet bir salon sıcaktan kurdeşen döktük ama bakıyorum pislikten sıcaktan kötü şartlardan gıdım söz eden yok düşündürücü hep yalamak olmaz birazda gerçekler yazılıp çizilmeli
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
kumsuz
Yarışmacı

|
|
| İstanbu da yarış olunca bu kadar ilginin olması ve salonların dolması normal.Gecen sene de aynı problemler yasanmıştı.bir dahaki sefere daha büyük bir salon tercih edilir insallah.Cafer ağa bu ilgiyi kaldıramıyor.Tek avantajı merkezi olması.
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Rutkay Dündar
Üye

|
|
| Cafer ağa bu kalabalığı ve bu sporu taşıyamaz.Orda üst üste kıpırdıyamadık dahası sporcuların çokluğu ve siklet fazlalığı gereksizdi.Federasyon tonla kurs açıyor para topluyor sponsorları var devletten destek alıyor ama iyi bir ışık ve salon ayarlayamıyor neden acaba???ilgililer biraz daha seçici olmalı.Kaldıki bu salonu ve organizasyonuda başka bir firma üstlenmiş sanırım federasyon para kasasından çıkarmak istemiyor.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bizonnn
VIP

|
|
| vallaha yarışmayı görmek nasip olmadı. ama fotografları bıle goremıoruz(7-8 foto var bu başlıkta) başka foto varsa paylışsın lütfen. tüm kilolarda yarışanları tanımayanlar var ben dahil.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
bodybuilder
BB FAN

|
|
|
    |
 |
bodybuilder
BB FAN

|
|
| forumda genel duyurulardaki başlıkları en azından okusan herşeye ulaşırsın arkadaşım
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
|
|