Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Edip Toçsoy
Yönetim
Yönetim

canada.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 07:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Gene size cok unlu 4 ifbb profesyonel yarismaciyi soruyorum sirali olarak hepsini bilen 1 puan kazanacaktir..........................

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıEdip Toçsoy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
jiN
VIP
VIP

blank.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 15:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1.francisco bautista
2.mustafa mohammad
3.önder adsay
4.kai greene

ÇevrimdışıjiN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Edip Toçsoy
Yönetim
Yönetim

canada.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 15:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

jiN demiş ki:
1.francisco bautista
2.mustafa mohammad
3.önder adsay
4.kai greene

Image

YARISMAMIZIN KAZANANI JIN OLMUSTUR TEBRIK EDERIM

Not : tarkan691@hotmail.com msn adresini listene alip benimle irtibata gec........

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıEdip Toçsoy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
jiN
VIP
VIP

blank.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 15:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Teşekkür ederim Smile...Sanırım 2005 New York pro yarışmasıydı bu...

gokhanaltintas
Sponsor
Sponsor

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 16:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bayvitamin® olarak yarışmayı kazanan üyemiz JİN'i tebrik ederiz.

Herkes güzel bir performans sergiledi, güzel bir yarışma oldu.

Yarışma galibimiz JİN arkadaşımız ile görüştük. Hediyesi Önümüzdeki hafta içi adresine gönderilecektir.

Yarışmaya katılan, takip eden tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Bol Sporlu Günler

Bayvitamin®
www.bayvitamin.com

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıgokhanaltintas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Murat Vatandaş
Moderator
Moderator

afghanistan.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 17:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Doğru dürüst kimseyi bilemesem de izlemesi keyifli bir yarışmaydı. Devamını bekleriz.

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıMurat Vatandaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Yüksel Bayram
VIP
VIP

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 17:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten zevkliydi..hele arkadaşların bu denli anatomik olarak VG cileri tanımaları beni hayran bıraktı..JİN' ini tebrik ediyorum..BAYVİTAMİN'ede teşekkürler..

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıYüksel Bayram kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SRHT DMRTŞ
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 22:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok çekişmeli bir yarışmaydı... Bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
JİN' e bol supplementli günler dilerim.

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıSRHT DMRTŞ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
jiN
VIP
VIP

blank.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 22:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara,Edip Bey'e,Bayvitamin'e...Zevkli bir yarışma oldu.

COBRA1905
Üye
Üye

turkey.gif
MesajTarih: Aralık 10th 2009, 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tebrikler JİN...Güzel bir yarışmaydı...

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıCOBRA1905 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Pano Güvenliği