| Yazar |
Mesaj |
Edip Toçsoy
Yönetim

|
|
Hamdullah Aykutlu Podyumlara Dönüyor.Bu sevindirici haber ile Türk Vücut Geliştirme tarihinde efsaneleşmiş Hamdullah Aykutluyu tekrar Türkiye adına podyumlar yarışırken seyredicez.
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve bilek güreşi federasyonu başkanı Ahmet Hadimoğlu nun uzun ön çalışmaları sonucunda tekrar hamdullah aykutlunun IFBB Türkiye federasyonu çatısı altında uluslar arası yarışmalara girmesi kabul edilmiştir.
Bu olumlu gelişmenin mimarı başkanımız Ahmet Hadimoğlu as başkanımız Tezel Türkmen ve tüm emeği geçenleri kutluyoruz.
Haberin detayı :
FEDERASYON BAŞKANIMIZIN 01 – 06 KASIM 2009 TARİHLERİ ARASINDA IFBB BAŞKANI SAYIN PROF. RAFAEL SANTONJA İLE KATAR'DA YAPMIŞ OLDUĞU GÖRÜŞME SONUCUNDA SAYIN SANTONYA’NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA AŞAĞIDADIR:
“HAMDULLAH AYKUTLUĞ’A İLİŞKİN OLARAK, BU SPORCUNUN TEKRAR TÜRK FEDERASYONU DİSİPLİNİ ALTINDA AMATÖR SEVİYEDE YARIŞMALARA KATILMASININ KABUL EDİLDİĞİNİ SİZLERE BİLDİRMEK İSTİYORUM….
EN DERİN SAYGILARIMLA”
RAFAEL SANTONJA
IFBB BAŞKANI
|
|
|
|
En son Edip Toçsoy tarafından Ağustos 7th 2010, 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi.
|
|
 |
       |
 |
Yüksel Bayram
VIP

|
|
| çok sevindirici bir haber Hamdullah Aykutlu abimizi özlemiştik yakışır..teşekkürler Edip Bey..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
skilful
Üye

|
|
vaay efsane geri döndü
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
misericordia
VIP

|
|
| çok güzel bir haber. peki durum nedir tam olarak ifbb proy almış bir sporcu daha sonra zamanla o ünvanı kaybediyor mu? neden amatör seviye yarışmalardan bahsedilmiş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
misericordia
VIP

|
|
Hamdullah Aykutlu nun ismini çok ünlü yabancı bir vücut geliştirme forumunda görmüştüm.''The most shreded body builder ever'' isimli bir ankette birinci sıradaydı gelmiş geçmiş en parçalı vücuda sahip v.g ci manasında.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sumer cetinkaya
Super Mod

|
|
| Türkiye secmelerine katilacakmi acaba? yoksa secmelere girmeden direk milli takima alinip uluslararasi yarismalarami girecek? zaten bu konu yüzünden Hamdullah la Türkiye vg federasyonu arasinda sorun yasanmisti....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sumer cetinkaya
Super Mod

|
|
| Türkiye secmelerine katilacakmi acaba? yoksa secmelere girmeden direk milli takima alinip uluslararasi yarismalarami girecek? zaten bu konu yüzünden Hamdullah la Türkiye vg federasyonu arasinda sorun yasanmisti....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bruce Wayne
Üye

|
|
| Ahmet Enünlü ile beraber benim efsanelerim arasında yer alır,Murat Kumsuz,Ersin Kuruel,Serdar Aktolgada diğer efsanelerimdir. Umarım kafası rahatken yarışır,tek isteğim kafası rahatken yarışması,zaten elde edeceği başarıları elde etmiştir. Bu arada yaşı tam olarak kaçtı?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ahmet canaydin
forumdostu

|
|
| yaşı 43 civarı sanırım bende bu yaşta neler yapabilir merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
skilful
Üye

|
|
| ahmet canaydin demiş ki:
|
|
yaşı 43 civarı sanırım bende bu yaşta neler yapabilir merak ediyorum
|
bu yaşta böyle bir karar aldıysa kendıne güvenıyordur vücudunu dinlemiştir ve karar vermiştir hala birşeyler yapabılırım diye.geçte olsa iyi bir dönüş olur inş.ama yapabılıceği şeyler kısıtlı tabı yaşa göre.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
|
|