Ana sayfa Vücut Geliştirme Yarışmalar Mr. Olympia Mr. Olympia 2007

Mr. Olympia 2007

3383
0
PAYLAŞ

2007 Las Vegas, Nevada, USA : 2007 Mr. Olympia Jay Cutler kaybetmeye yaklaştığı ilk Olympia oldu. Jay Cutler beklenenin aksine podyuma iyi çıkmadı. Simetri ve kas hacmi raundlarında Victor Martinez

sadece 1 puan gerisindeydi Jay podyumda ne kadar yumuşak gözüküyorsa Victor tam aksine çok sert ve defnisyonluydu . Jay Cutler herşeye rağmen final ve posedown bölümünde Victor Martinez alt etmeyi başardı.

Jay Cutler 2. Mr Olympia Ünvanını böylece kazanmış oldu.Bende kendisini Türkiye ye getirmeye bu anda karar verdim ilk görüşmemizden sonra 2008 yılında Jay Cutler yer alacağı İstanbul da bir Show için ilk adım atılmış oldu.Türkiye ye ilk defa Mr Olympia ünvanı na sahip ve hala yarışan ve en üst vücut geliştirme yarışması Mr Olympia arkasından hemen Türkiye ye en üst formunda getirme isteğim beni çok heycanlandırmıştı.2008 Olympia sonrası için JAY CUTLER İLE EL SIKIŞARAK anlaştık.

Yarışmada 3. Dexter Jackson oldu, “The Blade” yarışmayı domine etmiş iki isim arasında başarılı olmayı becermişti. 2007 Mr. Olympia nın esas yıldızı ise bana göre Dennis Wolf oldu seyirci Wolf için bir sonraki Olympia ünvanını kazanacak vücutçu olarak görmeye başladı.

2007 Olympia Sonuclar

1 Jay Cutler
2 Victor Martinez
3 Dexter Jackson
4 Ronnie Coleman
5 Dennis Wolf
6 Melvin Anthony
7 Silvio Samuel Saviour
8 Gustavo Badell
9 Johnnie Jackson
10 David Henry
11 Ronny Rockel
12 Darrem Charles
13 Hidetada Yamagishi
14 Toney Freeman
15 Will Harris
– Eddie Abbew
– Paco Bautista
– Mark Dugdale
– Marcus Haley
– Markus Rühl
– Sergey Shelestov
– Quincy Taylor
– Vince Taylor
– Bill Wilmore

Yazan : Edip Toçsoy – Vucutcu.coM

Mr Olympia 2007

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

asdasd