Ana sayfa Vücut Geliştirme Yarışmalar Mr. Olympia Mr. Olympia 2006

Mr. Olympia 2006

3382
0
PAYLAŞ

Ekim 30, 2006 Las Vegas – Orleans Arena hınca hınç dolmuştu adeta iğne atsanız yere düşmezdi bende ordaydım ve bütün kafamızdaki Ronnie Coleman

ın tarih yazıp 9 uncu kez Mr Olympia ünvanını kazanıp erişilmesi nerdeyse imkansız rekora imza atmasına canlı tanıklık etmekti. Las Vegas tarih yazmak için bekliyordu, ama bir isim vardıki artık Mr Olympia olmak için herşeyini saati saatine ayarlamıştı bu isim Jay Cutler dı, hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyordu Jay evini bile Las Vegas a taşımıştı. Ronnie Coleman kafasındaki tek şey rekora sahip olmaktı 9 uncu kez Mr. Olympia olmak.Jay Cutler 22 ye 38 tüm 4 raundu almıştı prejudging de (az olan skor birincinindir).Akşamki final artık herşeyi belirliycekti.

Coleman prejudging kaybettikten sonra savaşmayı bırakmadı ve akşamki final müthiş bir showla geçti. poz rutini bugüne kadar görülmemiş şekildeydi Coleman podyuma ünlü boxing sunucusu Bruce Buffer sesiyle podyuma çıktı Ronnie showunun ortasında bu sefer Moses kostümüne büründü ve uzun beyaz bir takma sakalla devam etti.

Bütün çabalarına rağmen Cutler ekstra 5 kilo büyüktü ve sahnede çok keskin hatlara sahipti, sert ve defnisyonu çok iyiydi sonunda JAY CUTLER ünvanı Kraldan aldı yeni Mr. Olympia jay cutler oldu.Efsane artık sona ermişti rekor iki kişiye aitti paylaşmak zorundaydılar.Benim tahminim bundan sonra 5 Olympia birinciliği bile uzak gözüküyor buda Lee Haney ve Ronnie Coleman ın vücut geliştirme tarihinin altın sayfalarına yazıldıkları anlamına geliyor.

2006 Mr. Olympia

1 Jay Cutler
2 Ronnie Coleman
3 Victor Martinez
4 Dexter Jackson
5 Melvin Anthony
6 Gustavo Badell
7 Toney Freeman
8 Markus Rühl
9 Dennis James
10 Gunter Schlierkamp
11 Vince Taylor
12 Branch Warren
13 Johnnie Jackson
14 Darrem Charles
15 Troy Alves
– Paco Bautista
– David Henry
– Mustafa Mohammad
– Ronny Rockel
– Rodney St Cloud
– Bill Wilmore
– Dennis Wolf

Yazan : Edip Toçsoy – Vucutcu.coM

Mr. Olympia 2006

asdasd