Ana sayfa Vücut Geliştirme Yarışmalar Mr. Olympia Mr. Olympia 2008

Mr. Olympia 2008

2589
0
PAYLAŞ

2008 Las Vegas, Nevada, USA : Eylül 27, Orlean Arena, Las Vegas, 17 savaşçı vücutçu podyuma çıktı bunlardan iki tanesi unvan için çarpışıyorlardı. 10 yıllık profesyönel yarışmalarda 47 kez podyum yapan Dexter Jackson

sonunda ünvana yakın olmanın heycanıyla podyumdaydı.Jay Cutler karşısında büyük şans yakalamıştı Dexter Jackson.

Dexter bu şansını çok iyi kullanarak Jay Cutler alt etmeyi başararak uzun kariyerine nihayet en büyük ünvanı ekledi. Jay Cutler hiç beklemediği bir mağlubiyet yaşadı.

Yarışmadan akla kalan diğer olaysa Phil Heath il defa Olympia podyumuna çıkması oldu 28 yaşındaki Phil Heath 3. olarak gelecek Olympia ünvanı için umut vaat etmeyi başarmıştı.

Jay Cutler İstanbul Show sadece günler kala canlı canlı seyrettiğim yarışmada ikinci olması moralimi hayli bozmuştu ancak genede bu savaşçının hemen Olympia yarışmasından sonra yüksek formuyla İstanbul a gelmesi zamanlama olarak harikaydı.Kendisi bana yarışmadan hemen sonra 2009 da ünvanı geri alacağını söylemesi ve İstanbulda çok daha iyi bir formla Türk Vücut geliştirme sevenlerin karşısına çıkıcağını belirti. Gerçekten Jay bu iki sözünüde tuttu İstanbul Bostancı Gösteri merkezinde organize ettiğim Jay Cutler İstanbul Showda Olympia formundan katbe kat iyi podyum aldı o gün orda düzenlediğim organizasyonda herkes gerçek bir Mr Olympia yı ilk defa canlı ve yarışma formunda seyretti ikinci sözü ünvanı 2009 da geri alıcam demesiydi Jay bunuda gerçekleştirdi.

2008 Olympia Sonuclar

1 Dexter Jackson
2 Jay Cutler
3 Phil Heath
4 Dennis Wolf
5 Toney Freeman
6 Melvin Anthony
7 Silvio Samuel Saviour
8 Dennis James
9 Moe El Moussawi
10 Gustavo Badell
11 Darrem Charles
12 Johnnie Jackson
13 Craig Richardson
14 Ronny Rockel
15 David Henry
16 Kevin English
– Fouad Abiad
– Leo Ingram
– Sergey Shelestov

Yazan : Edip Toçsoy – Vucutcu.coM

Mr. Olympia 2008

asdasd