Mr. Olympia 2013

    4223
    0
    PAYLAŞ

    Mr. Olympia 2013 Phil Heath açısından zorlu geçeceği mutlaktı. Jay Cutler tekrar dönmeye karar verdi ve iddalı açıklamalar yapmaya başladı. Kai Green zaten ünvanın tepesinde bekliyordu Phil Heath hatasını affetmiycekti.

    Shawn Rhoden bir önceki yıl sürprz çıkışını sürderememiş olsada ,iddası tartışmasızdı. Branch Warren Dallas boğası kırmızı renk arıyordu saldırmak için. Roelly Winklaar sıkı hazırlanmıştı Big ramy fırtınasınıda unutmayalım (Mamdouh Elssbiay) Victor Martinez keskin bir dönüş yaparak Toronto pro yu kazanarak vegasa gelmişti.

    Mr Olympia 2013, herkesin düşüncesi çok keyifli kıran kırana geçecek olmasıydı. Gerşektende öyle oldu ogün Mr. OLympia podyumunda formsuz vücutçu yoktu herkes denkti nerdeyse çok küçük nüanslar farkları ortaya çıkarıyordu HAKEMLERİN İŞİ ÇOK ZOR OLACAKTI. Kai Green ve Phil Heath Birincilik ve ikincilik için savaşacaklardı ancak oyunu bozan bir adam ortaya çıktı Dennis Wolf inanılmaz bir formla podyuma çıktı hacim defnisyon kuruluk hakimiyet simetri herkesi şaşırttı Dennis çok iyi çıktı ve 2012 Mr Olympia nın gerçek çıkışını Dennis Wolf yapmış oldu. Jay Cutler umulanı vermedi hatta 6 ıncı olmasına o kadar sevindiki benim gibi Jay tanıyanlar bunu rahatlıkla yüzünden okuyabiliyordu.

    Herkes iyiydi ilk 4 den sonraki sıralama çok çok zordu hakemler gerçekten zorlandı. 2013 benim kanımca Mr.Olympia tarihinin en kaliteli yarışması oldu. Ancak Phil Heath birinci olmasına rağmen 3. Dennis Wolf gecenin yıldızıydı.

    Phil Heath Dennis Wolf

    2013 Mr. Olympia Vücut Geliştirme Yarışması Sonuçlar

    1 Phil Heath
    2 Kai Greene
    3 Dennis Wolf
    4 Shawn Rhoden
    5 Dexter Jackson
    6 Jay Cutler
    7 Roelly Winklaar
    8 Mamdouh Elssbiay
    9 Branch Warren
    10 Lionel Beyeke
    11 Victor Martinez
    12 Cedric McMillan
    13 Evan Centopani
    14 Stephen Kuclo
    15 Toney Freeman
    – Baitollah Abbaspour
    – Brandon Curry
    – Johnnie Jackson
    – Essa Hassan Obaid
    – Robert Piotrkowicz

    Mr. Olympia 2013

    PAYLAŞ
    Önceki makaleMr. Olympia 2012
    Sonraki makaleArnold Classic 1989

    BİR CEVAP BIRAK

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    asdasd